¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

banner-transvia-2banner-ofertas

 

Qualitat 

logo1logo-cabetecoabe

A continuació els vam mostrar els certificats de qualitat de COABE, després de ser auditada pels organismes pertinents.

Certificat BRC

Print

La norma BRC Food proporciona un marc de treball que permet la fabricació de productes alimentaris segurs i gestionar la calitat dels mateixos, per a satisfer els requisits dels clients, principalment les empreses de distribució del Regne Unit.

La certificació BRC ens permet donar transparència i garantia al procés de producció, minimitzant els principals riscs alimentaris, aumentant la confiança dels nostres consumidors i otorgant-nos un major reconeiximent internacional.

Certificat IFS

logo IFS

La norma IFS Food és una certificació, àmpliament reconeguda per les grans cadenes de distribució en tota Europa, principalment en els mercats francesos, alemans i italians i cada volta més, a nivell internacional, per a aquelles empreses on es processen o manipulen productes alimentaris i que volen demostrar la seguritat i legalitat alimentària dels seus productes, dins d’un marc de millora contínua.

Certificat GLOBALG.A.P.

G_Icon_Logo_green_slogan

És una certificació en reconeiximent internacional, l’objectiu de la qual és establir una norma única de Bones Pràctiques Agrícoles, per a assegurar una producció segura i sostenible.
Este certificat és una garantia que els aliments complixen en els nivells establits de calitat i seguretat, que s’han elaborats seguint criteris de sostenibilitat, respectant el mig ambient i també la seguritat, higiene i benestar dels treballadors.

GRASP

GRASP

És una ferramenta que avalua el compliment de la llegislació laboral, tant nacional com internacional, i ajuda als productors a establir un bon sistema de gestió social en les seues explotacions, tractant temes específics com la salut, la seguritat i el benestar dels seus treballadors.

Oferix als compradors una garantia adicional i ajuda a protegir un dels recursos més importants de l’explotació: la seua gent.

 

SUBIR