¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

banner-transvia-2banner-ofertas

 Estació de servei i carburants

logo1

La Cooperativa posa a la disposició de tots els seus socis i clients de (eliminar) una estació de servei de 3.000 m2 de superfície on vostè podrà subministrar-se dels següents productes:
-Gasoil A
-Gasoil Extra Adiesel
-Gasoil B
-Gasolina sense plom 95
Els nostres productes reuneixen la màxima qualitat (garantia CLH) procedents dels principals subministradors. La qualitat dels nostres productes ens permet una àmplia fidelització dels nostres socis i clients. Els nostres preus, la confiança dels nostres clients i la nostra capacitat de compra ens permet oferir un producte de qualitat a un preu inferior al de la nostra competència, facilitant un important estalvi, en els costos de combustible dels nostres socis i clients.

Després de la millora i la renovació de la nostra estació de servei, tots els nostres gasoils estan microfiltrats.
A banda i banda de cadascun dels nostres sortidors, es pot observar unes caixes metàl·liques lacades en color verd i vidre, que contenen en el seu interior els microfiltres del carburant, pels quals passen tot el combustible que surtimos als nostres clients. La funció d’aquests microfiltres és eliminar les micropartícules sòlides i l’aigua en suspensió que pugui contenir.
Aplicant aquesta tecnologia als nostres combustibles, assegurem als nostres clients un producte d’alta qualitat, que millora el rendiment del motor, alhora que redueix el consum. D’una banda, el combustible no té humitat i per això la combustió és més neta, i de l’altra, no conté partícules sòlides que puguin obstruir els injectors amb el pas del temps. D’aquesta manera, el rendiment del motor és màxim i el consum es redueix.

Els nostres preus, la confiança dels nostres clients i la nostra capacitat de compra ens permet oferir un producte de qualitat a un preu inferior al de la nostra competència, facilitant un important estalvi, en els costos de combustible dels nostres socis i clients.

Així mateix, socis i clients disposen d’un servei de gasoil a domicili, que poden sol·licitar cridant al telèfon 615228110.

HORARI ESTACIÓ DE SERVEI:
De dilluns a dissabte de 06:00 a 22:00

Diumenges de 6:00 a 15:00 y de 17:00 a 21:00

• Obert 365 dies a l’any
• Servei de carburants 24 hores amb autoservei.

Galeria d'imatges

Conega la nostra estació de carburants a través de la galeria fotogràfica.

SUBIR