FORGOT YOUR DETAILS?

banner-transvia-2banner-ofertas

 

Qui som

Història
El 16 de juny de 1978 naix la Cooperativa de Bétera, per les inquietuds que tenien els agricultors, davant del canvi de l’agricultura tradicional a la industrializació agrària, donada la cojuntura econòmica del país, i els canvis polítics i socials en esta època de la Transició espanyola.

La denominació original de la nostra Cooperativa era “Sociedad Cooperativa Agrícola y Caja Rural de Bétera”, i el seu nom ha anat evolucionant al llarg del temps per adaptar-se a la normativa vigent i les necessitats de cada moment, i a hores d’ara la seua denominació actual és Cooperativa Agrícola de Bétera, Coop. V., comercialment coneguda com a COABE.

Dos seccions conformaven inicialmente l’estructura de la Cooperativa: el Magatzem d’Adobs i la Secció de Crèdit, estructura que prompte va ser ampliada amb la Secció d’Alimentació, adquirint productes procedents, majoritàriament, d’altres cooperatives, i oferint així un servei més als socis.

Amb el procés d’expansió i la voluntat dels seus socis de continuar creixent i oferir un servei cada vegada més integral, s’inicia la venda d’accesoris i peces per a tractors, ferramentes i utensilis agrícoles.

L’esforç dels socis fundadors, des del començament va donar els seus fruits, amb resultats molt satisfactoris. Així, a finals de 1981 comença a forjar-se l’actual patrimoni de la Cooperativa, amb la compra dels terrenys situats en Camí Alcubles, on es va construir un magatzem de subministraments que cobrí la demanda, cada vegada major, dels socis, i on actualmente s’ubiquen el Magatzem Frutícola i el Centre La Vereda. Es complementa amb estes instal·lacions la Seu Social, ubicada en el centre de la població, per a donar un servei més accesible i pròxim.

En la actualitat, el major patrimoni de la Cooperativa està composta pels seus quasi 4.000 socis que hi formen part, la majoria agricultors, els seus clients i totes les persones que hi treballen. La seua col·laboració i confiança ha permés que es convertisca en una empresa cooperativa de primer grau i una de les primeres de la comarca del Camp de Túria, a oferir als seus socis una oferta integral de serveis.

Quina és la nostra filosofia?

Missió de Coabe
Som una empresa cooperativa orientada a satisfer les necessitats dels nostres socis i clients, compromesa a oferir una alta relació qualitat-preu, dins d’una àmplia gamma de serveis, tots orientats a la sostenibilitat de las explotacions agrícoles.

A més a més, oferim als nostres treballadors la possiblitat de desenrotllar i ampliar les seues competències professionals.
Visió de Coabe

El nostre objectiu és ser una empresa cooperativa EXCEL·LENT, que genere CONFIANÇA i IL·LUSIÓ en el soci.

Valors de Coabe

valors

 

TOP